Bestuurster (82) gewond na aanrijding met vrachtwagen

Donderdagochtend – 8 juni – heeft rond 10.40 uur een aanrijding tussen een Renault en vrachtwagen plaatsgevonden op de N246 in Westzaan. De bestuurster van de Renault kwam vanaf de keerlus, vlak voor de rotonde bij Westzaan. Toen zij de weg op wilde gaan heeft ze een vrachtwagen over het hoofd gezien.

De vrachtwagenchauffeur heeft nog proberen uit te wijken, maar kon een flinke aanrijding niet voorkomen. De bestuurster van de Renault is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De hond die bij de dame in de auto zat, heeft lichte verwondingen maar maakt het goed en is door de dierenambulance opgehaald.

Op het moment van het ongeluk kwamen er twee auto’s vanuit de richting van Westzaan. De voorste automobilist zag het ongeluk gebeuren en ging direct op zijn rem. De achterste auto kon dit niet beremmen en tikte daarop de voorste auto aan. De schade bij deze aanrijding is gelukkig beperkt.

Zowel de Renault als de vrachtwagen worden door een bergingsbedrijf opgehaald. De N246 is vanaf de oprit naar de A8 tot de rotonde in Westzaan in beide richtingen afgesloten.

Bijdrage van Michel Schermer

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Bert Versteeg

    Volgens mij is dit geen keerlus maar een rustplaats
    Er staan een paar picnictafels en er zitten ook vaak mensen te vissen in de Nauernasche Vaart.,
    Als iemand wil keren kan hij beter 200 meter doorrijden naar de rotonde.
    Maar het kan natuurlijk zijn dat het voor de aanleg van de rotonde, toen er nog een gewone T splitsing was ,als keerlus werd gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *