Bijzondere gebeurtenissen in het Amsterdamse nachtleven

Het Amsterdamse nachtleven is nooit saai. Het nachtleven in Amsterdam kent veel verschillende soorten activiteiten. De vele variatie trekt daarom veel mensen uit binnen- en buitenland aan. Van rustige theatervoorstellingen tot feesten die de hele nacht duren; in het Amsterdamse nachtleven verveel je je nooit!

Door Twenty Four Webvertising

Zoek de gezelligheid op in kroegen en clubs

Zodra de avond valt, gaan de deuren van de vele kroegen en clubs in Amsterdam open. Door heel Amsterdam zijn er verschillende soorten nachtclubs te vinden. Van cafés met live muziek tot clubs waar de DJ de hele mensenmassa aan het dansen krijgt. Geniet van muziek, drank en gezelligheid in het nachtleven van Amsterdam!

Leidseplein: het hart van het Amsterdamse uitgaansleven

Op het Leidseplein vind je tal aan clubs die het nachtleven van Amsterdam op zijn kop zetten; dans je moe in de clubs, drink allemaal verschillende biertjes in de kroegen en . Dit is het welbekende centrum van Amsterdam voor het uitgaansleven. De clubs liggen allemaal op steenworp afstand van elkaar en als het lekker weer is kun je genieten van drankjes en hapjes op de gezellige terrassen.

Rembrandtplein

De echte feestgangers zijn te vinden op het Rembrandtplein. Hier vind je heel veel verschillende clubs waar mensen tot in de vroege uurtjes feesten. Het Rembrandtplein is voor zowel jong als oud een leuke plek om naartoe te gaan.

De Wallen

Ook op de Wallen, ook wel het Red Light District genoemd, vind je ook veel verschillende soorten uitgaansgelegenheden. Van stripclubs tot gezellige cafés; de Wallengezellige cafés; de Wallen biedt meer dan alleen prostitutie. Vaak lopen hier heel veel toeristen rond.

De Jordaan

Een laatste leuke plek om te bezoeken ‘by night’ is de Jordaan. Loop tussen de oude authentieke zogenaamde bruine cafés en drink een goede pint bier op het terras. Doorgaans zijn dit echte familie kroegen en hebben ze een hele gezellige sfeer. Hier heb je zeker een leuke avond en maak je misschien nog wel nieuwe vrienden!

Leukste clubs in Amsterdam

Amsterdam zit bomvol met allerlei leuke kroegen en clubs. Voor iedereen is er wel een geschikte plek doordat de stijlen van de uitgaansgelegenheden veel van elkaar verschillen. Wij hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet:

Cooldown Café De Kleine

Zoek je een plek waar je veel bier kan drinken en de hele nacht kan dansen? Dan moet je zeker eens Cooldown Café De Kleine bezoeken. Dans door tot in de vroege uurtjes op je favoriete top 40 hits. Tip: trek niet je nieuwe schoenen aan naar dit café!

Chin Chin Club

In de avond kun je hier heerlijk dineren en in de nacht wordt het restaurant omgetoverd in een heuse nachtclub. Drink de heerlijkste cocktails terwijl je je dansmoves inzet onder de kersenbloesem!

AIR

AIR is een grote en bekende club in Amsterdam. Als je houdt van grote clubs met veel mensen en bekende artiesten is dit echt een club voor jou. Maandelijks treden er veel Nederlandse artiesten op.

Hard Rock Café

Bij dit café geniet je van legendarische hamburgers. Bij mooi weer neem je plaats op het terras waar je uitkijkt over het water. Na het diner kun je hier ook terecht voor de lekkerste drankjes!

Vrijgezellenfeesten

Naast dansen in de club en bier drinken in de kroeg worden er ook regelmatig vrijgezellenfeesten georganiseerd in Amsterdam. Je moet dus niet raar opkijken als er opeens een groep verklede en hoogstwaarschijnlijk dronken, mensen de club binnen komt stormen. Amsterdam is de perfecte stad voor deze vrijgezellenfeesten; overdag doe je leuke activiteiten in de stad en in de avond proef je het nachtleven van Amsterdam. Dus gaat er iemand binnen jouw vriendengroep binnenkort trouwen? Zoek dan inspiratie voor leuke vrijgezellenfeesten in Amsterdam op internet; het staat er vol mee!

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Twenty Four Webvertising B.V. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.

 

Deel dit artikel: