Botsing fiets en scooter, Wormerveer

Woensdagochtend – 5 april – heeft er even na 10.00 uur een aanrijding plaatsgevonden op het fietspad langs de Ned. Benedictweg in Wormerveer.

De fietsers en bestuurster van de scooter reden achter elkaar en kwamen allen vanaf de Prins Clausbrug. Eenmaal over de brug wilden de fietsers links afslaan naar de Noorddijk. Hierbij ging het helaas fout.

Bij de botsing kwamen een fiets en de scooter met elkaar in aanraking. Hierbij kwam de fietser hard ten val. Hij is met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de scooter kon haar weg weer vervolgen.

.
.

Foto’s: Michel Schermer

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Ted Groentjes

  Ik was er NIET bij, maar waarschijnlijk hebben de fietsers verzuimd hun hand uit te steken. De bromfietser gaat er vanuit dat deze kan passeren.

  Nog geen 10 procent van de fietsers steken hun hand uit.

  • René van der Wateren

   .En achterom kijken evenmin.

  • Arjan Schrier

   Ik heb het ook niet gezien. inhalen bij een kruising is ook not done

  • J. van der Laan

   Lekker makkelijk oordelen als je er niet bij was. De fietsers staken wel degelijk hun hand uit maar de scooterrijdster dacht er nog wel even langs te kunnen en gaf een dot gas. Mijn zwager ligt nu met een gebroken heup in het ziekenhuis.

   • Thomas van Ammers

    j. van der Laan even contact op nemen met Tijbout letselschade zaandam hebben mij super geholpen na mijn gebroken heup door aanrijding.
    ze kunnen ook zelf langs komen ivm. niet goed ter been zijn voorlopig.
    beste is ook gelijk de foto’s te gebruiken in dit artikel als bewijs etc.
    hopelijk kan hij na een paar operaties weer lopen met of zonder dynamische heup schroef. goed herstel en sterkte gewenst voor je zwager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *