De fabrieksneak: iedere maand een verrassingsfilm in voorpremière

Psst … sinds juni draait Filmtheater De Fabriek elke tweede donderdag van de maand een Sneak Preview; een verrassingsfilm voor slechts € 8,50. Voor Cinevillers uiteraard gratis. Op donderdag 10 augustus is het weer zover! Je merkt ook dan pas in de zaal welke film je voorgeschoteld krijgt, wel zo spannend. 

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – De Fabriek

Heb je een Cinevillepas, kom dan donderdag sowieso naar De Fabriek! Het is dan bijna weekend, dus de perfecte tijd om uit eten te gaan in ons café. Iedere donderdag krijgen alle Cinevillers bij onze vegan burger gratis een heerlijke alcoholarme Hula Hula IPA (0,3%) van de Zaanse Brouwerij HOOP.

Neem je als Cineviller op de dag van de FabriekSneak geen vegan burger? Geen probleem! Laat dan voorafgaand aan de Sneak Preview je Cinevillepas zien bij Café Fabriek en je neemt zo’n frisse Hula Hula IPA mee de zaal in, voor niks!

Wat je in de FabriekSneak x Cineville kan verwachten? Films die vertoond worden lopen uiteen van nieuwe titels van bekende makers, tot kleinere films die absoluut de moeite waard zijn. Zo blijft een bezoekje aan de FabriekSneak iedere keer weer een verrassing. In de eerste editie was bijvoorbeeld Asteroid City, de nieuwe film van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom), te zien waarin een sterrencast schittert die uiteenloopt van Scarlett Johansson tot Tom Hanks en Steve Carrell. De tweede editie werden bezoekers getrakteerd op de eigenzinnige Britse sci-fi film Lola (NRC  ★★★★) waarin twee zussen rond de Tweede Wereldoorlog een tijdmachine uitvinden en de loop van de geschiedenis kunnen beïnvloeden.

Koop nu alvast je kaartjes voor donderdag 10 augustus of reserveer met je Cineville . Benieuwd welke film we gaan vertonen op? Hierbij alvast een kleine visuele hint!

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze commerciële bijdrage.

Deel dit artikel: