Jawel! De Orkaan Eindejaars Nieuwsquiz komt onvermijdelijk dichterbij! De quiz die vanaf de allereerste editie in 2016 al traditioneel was! 

Op de derde dinsdag van december leggen we de meest prikkelende, uitdagende, slimme, gewiekste en wervelende vragen voor aan een -uitzonderingen daargelaten- dito publiek! En wel in Eetcafé De Fabriek.

De tijd vliegt rap richting 2024, maar wat gebeurde er in 2023 in de Zaanstreek? Weet je het nog? Met de OEN hengelen we de oude koeien uit de sloot, en jij -ja jij! – krijgt punten als je niet alles bewust of onbewust vergat.

Weet je dingen (of bijna alles, of iets of niets) van wat er het afgelopen jaar aan de Zaan is gebeurd? Schrijf je dan gratis in met je team (maximaal 5 personen). Let op: er is plek voor een beperkt aantal teams en er zijn al drie (!) inschrijvingen.

Doe mee!

Prijzen: het winnende team drinkt de hele avond voor niks, en dat kan best wat waard zijn. De andere prijzen worden ook heus vast best wel mooi, maar die moeten we nog bij elkaar ritselen (de privé drankenkast van onze Piet Bakker stelde nog nooit teleur). 

Nog even op een rij: 

  • OEN: Dinsdag 19 december 20.30 uur in Café de Fabriek 
  • Een team heeft maximaal 5 deelnemers
  • Inschrijven via: info@deorkaan.nl ovv ‘OEN’, met daarbij de teamnaam en de naam van de kapitein
  • Thuisblijvers hebben verloren

Door: de volledig onafhankelijke redactie