Dirk zoekt duo!

Optreden in het Concertgebouw of onder de vleugels van André Rieu: een droom voor elke muzikant. Dirk Waagmeester weet iets dat nog meer voldoening oplevert: optreden voor senioren.

De Orkaan herkende in Waagmeester al in de jaren ‘80 een entertainer van formaat, maar de artiest zelf koos voor het (praktijk-)onderwijs. Daarnaast speelde hij saxofoon, hij werd voorzitter van Soli Deo Gloria Zaandam en hij zorgde met zijn piano, zijn stem en soms een zingende dochter, voor entertainment voor senioren.

Al kruipt hij inmiddels zelf richting de senioriteit: minimaal één keer per maand speelt Dirk een bejaardenhuis plat. Dat is geweldig! Maar het liefst doet hij dat zijn resterende artiestenbestaan samen met iemand. Zoals hij stelt:

Leeftijd maakt niet uit: student of gepensioneerd, als je maar een leuk deuntje kan spelen. En je hoeft absoluut geen professional te zijn! Voorkeur gaat uit naar een blaasinstrument als klarinet, dwarsfluit of hobo, maar speel je viool, blokfluit of gitaar: meld je ook aan! “

Wie weet doe je zoveel ervaring op dat Andre Rieu of het Concertgebouw je graag willen hebben. Al denkt Dirk dat je een aanbod van dien aard af zal wijzen als je eenmaal ervaren hebt wat jouw muziek doet voor een publiek van senioren.

Niet enkel de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft.

Voor meer informatie kan je Dirk een mail sturen: dirk@waagmeester.net

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *