Draai een dienst mee met agenten Lesley en Tom!

Heb je er altijd al van gedroomd om een keer achterin een politieauto mee te rijden? Zonder dat je werkgever je de zak geeft omdat je een strafblad hebt?

Heb je altijd al een keer mee willen lopen met de helden m/v in blauw die autodakdansers, verwarden, verstoorden, verdwaasden, vechtjassen, verwilderden en vercriminaliseerden een halt toe roepen?

Wij niet. Ooit zaten wij op de achterbank, dat was eens maar nooit weer*. Evenzogoed hebben wij begrip voor mensen die eens veilig vanachter het toetsenbordje mee willen kijken met onze mannen m/v in blauw. Vanavond heb jij die kans!

Je kan via Facebook een dienst meedraaien met agenten Lesley en Tom! Zij zijn inzetbaar voor alle meldingen die in de Zaanstreek via 112 en 0900-8844 binnen komen. En ze houden je van alles live op de hoogte!

Je moet je wel aanmelden via Facebook: even op ‘geĂ¯nteresseerd’ of ‘gaat’ klikken en je zit eerste tweede rang!

Op de foto linksboven staan niet agenten Lesley en Tom, maar agenten Mike en Michel. Lesley en Tom konden wij helaas niet vinden.

*Ons vergrijp had te maken met een combinatie van plassen en wild, maar we waren te jong voor een volwassen strafblad.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • yede

    vreemd bericht want niet de mannen in beeld waarom het gaat dus maar andere foto s geplaatst en ze kunnen natuurlijk niet alles laten zien i.v.m. privacy van die mensen. laten ze nou gewoon boeven vangen en inbrekers vangen. zie net dat er weer vrolijk is ingebroken in autos in de hermitage en vast rustig bij de supermarkt ze hadden ook gewoon die ismail mee kunnen nemen đŸ™‚

    maandag vast weer van alles gesloopt van bushokjes tot fietsen liften enzovoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *