Op de slotdag van de competitie in de 1e klasse heeft Fortuna Wormerveer vooralsnog directe degradatie weten te ontlopen. Met nog drie speelronden te gaan was de achterstand nog 7 verliespunten op IVV. Door de 5-1 zege vanmiddag op SCPB’22 wist de ploeg IVV nog in te halen. Fortuna kwam nog wel 0-1 achter tegen de ploeg die al gedegradeerd was maar wist dat voor rust nog om te draaien naar 3-1. In de tweede helft werd de score nog verder opgevoerd met twee doelpunten. Fortuna Wormerveer moet zich nu via de nacompetitie definitief veilig zien te spelen.

In de 4e klasse wist ZVC’22 haar opmars voort te zetten. In de topper om de belangrijke 3e plaats bij SVW’27 werd een zeer spannende wedstrijd uiteindelijk met 1-2 gewonnen. Helaas werd de wedstrijd tussen degradant Volewijckers en nummer twee DZS afgelast omdat Volewijckers niet genoeg spelers had. De wedstrijd wordt nu dinsdag gespeeld en als DZS wint plaatst ZVC’22 zich voor de promotiewedstrijden.

ZCFC en Blauw Wit Wormerveer wisten op de slotdag het vertrouwen richting de nacompetitie nog enigszins op te krikken. Beide teams boekten op eigen veld een ruime overwinning. ZCFC wist het al veilige OFC met 4-1 te verslaan terwijl Blauw Wit met 6-3 won van Kadoelen, dat door de nederlaag direct degradeerde naar de 5e klasse.