Fortuna W. doet prima zaken: 8-1 (zat.) en 7-2 (zon.)

Dit weekend werd er door de Zaanse ploegen flink gescoord waarbij vooral de uitslagen van Fortuna Wormerveer opvielen: 8-1 voor het zaterdagteam (tegen OFC) en 7-2 voor het zondagselftal (tegen SDZ).

De zaterdag-teams van WSV’30 en Blauw Wit hielden elkaar in evenwicht, Sporting Krommenie verloor nipt van SVA, Rood Wit Zaanstad won met 1-0 van Westzaan.

2e Divisie

Ook afgelopen zaterdag wist OFC (zon) geen punten mee te nemen naar Oostzaan. Bij FC Lisse werd er met 2-1 verloren. Aanstaande woensdag wacht de ploeg al weer een zware uitwedstrijd, als het op bezoek gaat bij de nummer 4 Katwijk.

3e klasse zaterdag

Ook in de 3e klasse weet Fortuna W. (zat) het net makkelijk te vinden. In de derby tegen de andere promovendus OFC (zat) werd het maar liefst 8-1. ZVC’22 wist weer geen resultaat te behalen en verloor ditmaal met 3-1 bij HCSC. 

4e klasse zaterdag

In een spannende en aantrekkelijke wedstrijd, waarbij het spel op en neer ging, hielden WSV’30 (zat) en Blauw Wit W elkaar met een 2-2 uiteindelijk in evenwicht. 

1e klasse zondag

Ook de zondag 1 van Fortuna W. vermaakte de aanwezige toeschouwers met veel doelpunten. Op het eigen complex werd SDZ, dat vorige week nog indruk maakte met 5-1 zege op FC Uitgeest, met 7-2 verslagen. vv Assendelft verloor ook van de 2e nieuwkomer in de 1e klasse, Vitesse’22 was namelijk met 4-1 te sterk   

3e klasse zondag

Voor Sporting Krommenie stond er weer een derby op het programma en ook deze werd verloren. SVA wist met 2-1 te winnen. De stand wordt oa aangevoerd door Hercules Zaandam en WSV’30 die dit weekend hun tweede zege behaalden. Hercules won thuis met 3-1 van TOG en WSV’30 was ook met 3-1 te sterk voor Nieuw West Utd. RCZ herstelde zich knap van de 8-1 nederlaag vorig week en won met 4-2 van Ankaraspor. 

4e klasse zondag

Rood Wit Zaanstad is de competitie uitstekend begonnen. In de derby tegen Westzaan wisten ze vlak voor tijd alsnog toe te slaan en wonnen daardoor met 1-0 ook de tweede wedstrijd. zvv Zaandijk wacht nog op haar eerste punt, dit keer was Heemstede met 2-1 te sterk.  

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *