Gevangen in Q-Park

You can check out any time you like, But you can never leave! 

Gisternacht beleefden tientallen automobilisten (sommigen spraken over honderden!) een onprettig staartje van wat voor veel van hen een gezellig avondje uit was geweest. Tegen elf uur weigerde het hek van Q-Park Rozenhof ’24/7 open’ zich te openen, en hulp bleef lange tijd uit.

Orkaanlezeres Marit Groenhoff-Huijsing was een van de gevangenen in de koude garage, en zij was na anderhalf uur zo wanhopig dat ze ter plekke besloot te doen wat iedereen in nood doet: ze mailde De Orkaan:

‘Ken je die grap van theatergasten die de parkeergarage bij de Rozenhof uit wilden? Nou die stonden de ruim 1,5 uur. Na Zaantheater bezoek de auto pakken en naar huis… maar zo rap ging het niet. Even voor 22.45 uur bleken de deuren niet meer te werken. Inmiddels is het 00.19 uur en we staan nog steeds in de garage. Twee minuten geleden arriveerde een auto van Q-park. Maar dat mannetje gaat nu bellen met een ander… kansloos.’
Helaas voor Marit lag de gehele redactie warm opgerold te ronken op een oor. Gelukkig werden ze bevrijd door een man die (pesterig?) ‘Zorgeloos op de juiste plek’ op zijn autodeur had staan. Hij was helemaal vanuit Timboektoe aan komen rijden om de poort handmatig te openen.

Er waren ook Q-Park slachtoffers die zich roerden via Twitter:

 

 

 

 

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *