Huttenbouw Koogerpark in de blubsie

‘Over twee weken gaan we hier met 125 man heel veel lol maken.’ En dat doen ze al 15 jaar. Maar uitgerekend nu besloot de gemeente dat het gras van het Koogerpark moest worden opgeknapt.

De organisatie snapt deze actie niet en heeft de gemeente ‘vriendelijk doch uitermate dringend en dwingend’ verzocht om rijplaten neer te leggen, want gebouwd gaat er worden. Daarbij hopen ze dat de wijkwethouder ter compensatie langs zal komen met ijs voor de hele club.

Update: de rijplaten zijn inmiddels toegezegd, de ijsjes nog niet.

Hier vind je meer informatie over de huttenbouw in het Koogerpark.

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Fred Blijestein

  Ik hoop dat de burgemeester een lezer van de Orkaan is, zodat hij er zich van bewust worden hoe er door zijn ambtenaren gedacht en gewerkt wordt. Wat betreft het lezen van de de orkaan door de raadsleden die hoop heb ik allang opgegeven.

 • Peter van de Laan

  Hopelijk worden er, ivm de veiligheid, rubberen rijplaten neergelegd. Maar daar zal ook wel niet over nagedacht worden en zullen wel ijzeren rijplaten gebruikt worden met alle risico’s voor de kinderen.

 • Ria de Leeuw

  Met het gras in het Koogerpark was helemaal niets mis. De overijverige akties om het park op te leuken of zogenaamd te verbeteren, worden totaal niet gecommuniceerd met omwonenden en dagelijkse bezoekers van het park. En deze mensen, veelal de thuisblijvers, zijn de gedupeerden. Er is weer goed over nagedacht…

 • frenk van heeswijk

  Zand, klei en water is blubber.., krijg je vieze handjes en bakfietsen van. De regering zou in moeten grijpen.., en anders het leger wel. Maar laten we wel wezen, wat is er nou mooier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *