Huurauto’s en reizen

Je gaat op reis en bent op zoek naar een huurauto. Dit kun je het beste zoeken via een makkelijke prijsvergelijker. Hier kun je op zoek naar een huurauto in Zaandam of juist in het buitenland. Ook zie je meteen wat het prijsverschil is en wat de beste optie is. Wel zo makkelijk. Op vakantie en eigen auto tot je beschikking hebben is namelijk wel zo fijn. Dan ben je onafhankelijk en kun je gaan en staan waar je wil. Voor zowel een zakenreis als een persoonlijke vakantie is een huurauto een fijne uitkomst. Bij EasyTerra kun je een huurauto zoeken op locatie. Vul in waar je naartoe gaat en wanneer en krijg al je opties te zien.

Door Twenty Four Webvertising

Tips voor het huren van een auto

Als je een auto gaat huren, dan wil je natuurlijk zeker weten dat alles goed geregeld is. Hoe boek je veilig en voordelig een huurauto? Een aantal tips voor het huren van een auto.

  1. Huur vanuit Nederland

De taalbarrière kan het huren van een auto best lastig maken, ook met voorwaarden etc. Boek daarom de auto van te voren in Nederland, dit scheelt een hoop stress. Zo heb je van te voren alles geregeld en zit je ook niet in het buitenland zonder auto. 

  1. Ga voor de all inclusive formule

Kies voor een verhuurbedrijf met een all inclusive formule. Niemand houdt van onverwachte kosten. Bij all inclusive zitten heel veel dingen erbij in verzekerd, wel zo fijn natuurlijk.

  1. Boek slim

Ga slim boeken, kijk wat het voordeligst is wat betreft het aantal dagen en de prijzen. Zo kan een huur van een week goedkoper zijn dan een paar dagen. Kijk hier dus goed naar.

  1. Kies een auto ruim genoeg

Kies meteen een auto die ruim genoeg is voor alle personen en spullen. Zo weet je zeker dat het geen proppen wordt en of iedereen en alles er gewoon in past. Dan betaal je ook niet de hoofdprijs voor een upgrade van auto.

  1. Ga niet meteen voor goedkoop

Kies niet meteen de meest goedkope auto, want dit is vaak niet de sterkste auto. In het buitenland is een stevige auto met een sterke motor vaak wel fijn.

  1. De tankregeling goed bekijken

Bekijk de tankregeling ook goed, want een full/full service is vaak voordeliger dan full/empty. Dan betaal je vaak van te voren veel meer. Met vol inleveren betaal je alleen de benzine die je ook echt gebruikt hebt.

  1. Check het huurcontract

Bekijk altijd even goed het huurcontract, klopt alles? Lees ook vooral de kleine letters.

  1. Neem een noodnummer mee

Pech of schade, je verwacht het soms niet, maar het kan gebeuren. Neem daarom altijd een noodnummer mee, een contactpersoon (liefst Nederlands of Engels) die je 24/7 kan bellen als je toch pech of schade hebt.

EasyTerra auto huren

Een auto huren kan dus stressvol zijn, maar als je alles goed voorbereidt, scheelt het een hoop stress. Via EasyTerra kun je alle prijzen vergelijken en zie je meteen wat alle verhuurders bieden. Zo krijg je meteen een goed beeld en kun je de juiste keuze maken.

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Twenty Four Webvertising B.V. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.

Deel dit artikel: