Inntel Zaandam pimpt achterdeur

De gestapelde Zaanse huisjes die architect Wilfied van Winden ontwierp zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram-accounts van Japanners, Russen, Koreanen, Amerikanen, Belgen, Mexicanen… kortom van een hele hoop mensen uit een boel landen.

Het hotel is fotogeniek en gewild. Amsterdam heeft het niet voor niks gegapt voor haar I amsterdam-campagne.

De ingang/uitgang aan de Provincialeweg lag er altijd wat verloren bij. Maar daar wordt aan gewerkt. Er is een prachtig aangelicht mozaïek-plafond toegevoegd, waardoor nu ook de achterkant het fotograferen waard is.

Wij maakten kiekjes, maar waarschijnlijk kan jij (ja JIJ) dat veel beter. Foto’s zijn welkom!

Inntel 6

Inntel 4
Inntel 3

Inntel 2

 

Deel dit artikel:

5 reacties op Inntel Zaandam pimpt achterdeur

 1. Erik Esteie schreef:

  Ik ga vanmiddag even kijken!

 2. Erik Esteie schreef:

  Ik kan niet zeggen dat mijn foto’s veel beter zijn, Ik kan niet genoeg afstand nemen met mijn camera en ik krijg een stijve nek van dat omhoog staren.

  http://esteie.nl/2016/03/30/woensdag-30-maart-2016-mosaic/

 3. Herman Aartsen schreef:

  Denk ik nu altijd dat dit de voordeur van het hotel is

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *