Het nieuws ligt nog een eindje in de toekomst, maar dat het gaat gebeuren, staat in de sterren en vertellen de kaarten. In mei van dit jaar is Krommenie een VIP Tarot Salon rijker.

De salon wordt geleid door Nathalie Kriek.

De tarotist (ja! Dat is een woord!) en astroloog werkt onder meer voor de Telegraaf, VROUW, &C en diverse  BN-ers, maar wij raakten vooral overtuigd van haar intelligentie en vakkundigheid door de magische woorden waarmee ze haar mail aan ons opende:

“Met veel plezier lees ik elke week het Zaanse nieuws dat via de Orkaan mijn mailbox binnenkomt waaien. Superfijn!”

Kriek pretendeert niet over paranormale gaven te beschikken, maar door middel van ‘een flinke portie creatieve psychologie en een op elke cliënt speciaal afgestemd consult’ houdt ze je een spiegel voor waarmee antwoorden op vragen over heden, verleden én toekomst uit het onderbewustzijn van de cliënten kan worden opgediept. Kriek ontwikkelde daarvoor zelf tarotkaarten.

Op 16 mei zullen we ons bij leven en welzijn melden aan de Snuiverstraat 63a, unit 007 (dubbel-Oo-zeven!) in Krommenie en dan ben jij – ja, jij! – ook welkom voor een hapje en drankje en een gratis tarot consult.

Dit bericht zullen we niet doorplaatsen op De Orkaan Junior, want om je kaarten te laten lezen dien je achttien te zijn.