Leuke ideeën voor bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn erg populair bij werknemers. Dit is een investering waar je veel voor terug krijgt.

Zo laat je zien dat je jouw personeel waardeert. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel met plezier voor je werkt en dit heeft als positief gevolg dat de productiviteit omhoog gaat waardoor jij vervolgens meer omzet bij kunt schrijven.

Ook zal het personeel onderling meer contact met elkaar maken waardoor het contact onderling beter zal verlopen. Dit zorgt net zo goed voor meer productiviteiten en dus voor meer omzet. Als jij degene bent die deze dag moet organiseren moet je natuurlijk veel regelen. Maar wat ga je eigenlijk doen deze dag? Dat is een goede vraag. Hieronder zullen we ideeën geven zodat jij jouw personeel een onvergetelijke dag kan geven. Na het lezen van dit artikel zul jij in staat zijn een mooi feest te organiseren.

Waarom Utrecht?
Utrecht is een prachtige stad in het hartje van Nederland. De grachten van Amsterdam zijn mooi, maar die van Utrecht zijn veel gemoedelijker. Op de grachten van Utrecht zitten overal mensen direct aan het water. Daarnaast heeft Utrecht en oud, mooi centrum met veel terrasjes. Wanneer je het centrum van Utrecht uitvaart zul je bij de rustigere stukjes van Utrecht terechtkomen.

Een boot huren in Utrecht, Amsterdam of bij de Zaanse schans? Dat is super leuk om te doen. Het is ontspannen en enorm relaxt waardoor veel mensen contact met elkaar zullen maken. Een boot huren kan al vanaf een paar honderd euro. Je hebt dan een grote zeilboot voor jou en je personeel. Heb je een paar man personeel dan kan dit natuurlijk nog goedkoper. Je kunt boten op veel verschillende plekken huren. Met een boot door de grachten van Utrecht varen is natuurlijk helemaal te gek. Onderweg stopt de boot soms om even lekker aan het terras te zitten. Je kan er ook voor kiezen om het open water op te gaan. Dit kan bijvoorbeeld erg mooi bij de Zaanse schans. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Zaanse schans
Ben je van plan een boot te huren? Dan kan je dit mooi doen in combinatie met een bezoek aan de Zaanse schans. De Zaanse schans is een typisch oud plekje in Nederland. Er staan oude windmolens en de oudste Albert Heijn is er te vinden. Op de Zaanse schans kun je gezellig rondlopen met zijn allen en eventueel iets lekker drinken of eten. Ook zijn er verschillende workshops op de Zaanse schans zoals het maken van chocolade! Samen met het huren van een boot kun je jouw personeel een onvergetelijke dag geven. Aarzel dus niet en onderneem actie.

Partnerproductie 24Webvertising

Deel dit artikel: