Maak nu een keuze voor je zorgverzekering van 2023*

Voor iedereen die in Nederland woont en werkt is het verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Dit wil echter niet zeggen dat iedereen dezelfde verzekering heeft en deze ook genoeg is om alle zorg mee te dekken die iemand nodig heeft.

Daarom bestaan er naast de basisverzekering ook aanvullende verzekeringen met extra dekking. Ga bij jezelf na van welke zorg je denkt gebruik te gaan maken in 2023. Op basis van deze verwachting kun je met de vergelijker er heel makkelijk achterkomen welke zorgverzekering voor jou het meest aantrekkelijk is. 

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Twenty Four Webvertising

Zorgpolissen vergelijken voor iedereen

Het maakt niet uit of je jong en gezond bent of oud en zorgbehoevend, iedereen van 18 jaar en ouder kan via de vergelijker erachter komen welke zorgverzekering het beste aansluit bij de verwachte zorgbehoefte voor 2023. Daarnaast is het ook mogelijk om voor je hele gezin een zorgcheck te doen. Wellicht kom je er hierdoor achter dat wanneer je je als familie bij dezelfde zorgverzekeraar aanmeldt, je in totaal voordeliger uit bent dan wanneer ieder familielid een aparte zorgverzekering voor zichzelf afsluit. Geef naast je leeftijd ook andere informatie door, bijvoorbeeld wanneer je ZZP´er of MKB´er bent of als je studeert aan een hogeschool of universiteit. Het kan dan zijn dat je dan in aanmerking komt voor een korting. 

Voordelig overstappen op basis van objectieve informatie

Als je er via de vergelijker achter bent gekomen dat je huidige zorgpolis niet meer bij je past dan is het tijd om over te stappen op een andere verzekering. Indien je via de Zorgkiezer.nl een zorgverzekering voor 2023 afsluit, dan wordt je oude polis automatisch opgezegd. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen. Je hoeft alleen maar aan te geven voor welke nieuwe zorgverzekering je kiest en de rest wordt geregeld. Daarnaast kom je ook nog eens in aanmerking voor een leuk overstap cadeau. Zo wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om de beste zorgverzekering voor 2023 te kiezen.

Maak je daarbij trouwens niet druk om de onafhankelijkheid van ZorgKiezer. Voor zorgverzekeraars is het namelijk niet mogelijk om een bepaalde voorkeurspositie te verkrijgen, zelfs niet tegen betaling of op een andere manier. Daarnaast worden ook klantbeoordelingen meegenomen die in de resultaten worden weergegeven. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je op basis van de informatie uit de vergelijker de beste zorg voor de beste prijs vindt. 

* De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze commerciële bijdrage.

Deel dit artikel: