Dansen op techno-legende Carl Cox op Hembrugterrein

Het Zaanse Hembrugterrein zal zaterdag worden overspoeld door dansende technoliefhebbers. Het internationale festival “Secret Project” staat gepland van 12.00 tot 23.00 uur. Een bijzondere toevoeging aan dit project is het optreden van niemand minder dan de Britse technolegende Carl Cox.

Het festival heet ‘Secret Project’ maar echt geheim is het niet. Overal in de buurt van het Hemburgterrein en ook op de toegangswegen zoals de Thorbeckeweg staan al de borden naar het project. Zoals zo vaak gebeurt, wordt de locatie helaas online weer eens, lekker hip, verkeerd aangeduid als Amsterdam.

Carl Cox

De grote headlines van de dag is Carl Cox. Hij een levende(!) legende in de wereld van elektronische muziek en staat bekend om zijn meeslepende en energieke sets. Met een carrière die zich uitstrekt over decennia, heeft de Britse dj en producer een zeer grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de techno en house scene. Een van Cox’s bekendste werken is zijn remix van “I Want You (Forever)” uit 1991. Dit nummer wordt vaak beschouwd als een klassieker in de dance muziek.

Deel dit artikel:

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *