Nederlandse Millennial-film Goodbye Stranger met Q&A scenarioschrijver

Millennials (of wie millennials wil snappen) unite 🙌. In de volgende editie van Kijk Ons staat de zomerse, bitterzoete speelfilm Goodbye Stranger centraal. Op zondag 23 april 17.00 uur is na de vertoning van de film in Filmtheater De Fabriek scenarioschrijver Wander Theunis aanwezig voor een gesprek.

Ter ere van Record Store Day zetten we bovendien vanaf 15.30 uur onze platenspeler in Café Fabriek. Neem je favoriete plaat mee, breng hem ten gehore en ga naar de film 🎧🎼 Dan trakteren wij op een 🍺 gratis biertje 🍺 van Brouwerij De eeuwige jeugd! 

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – De Fabriek

De film Goodbye Stranger haakt in op de problemen van veel millennials (geboren tussen 1980 en 2000). Zo heeft Paul Schipper (een rol van Gouden Kalfwinnaar Martijn Lakemeier) uit het Noord-Hollandse Langedijk een succesvolle playlistsamensteller en heeft het allemaal, een droombaan, prachthuis, vriendin, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen. (verhaal gaat onder poster door).

Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis. De film beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam. Kaartjes voor deze speciale vertoning zijn nu te koop!

Deel dit artikel: