Nieuw! De PIN-collectebus!

Vorige week spotten wij hem voor het eerst, maar hij schijnt al eerder rond te gaan: de super-innovatieve PIN-collectebus die een einde maakt aan het “wij heb geen los geld in huis” smoesje.

Pinnen dus (of contactloos betalen). Afgelopen week voor MS, komende week voor het Leger des Heils (alhoewel we niet weten of die ook met deze bussen lopen) en daarna een weekje vrij.

Alle collecte-weken zijn trouwens per gemeente te checken op deze website.

PS: wij hebben gewoon geld in de bus gestopt bij onze collectant (en Orkaan-lezer), want er zit ook een geldgleuf in…

Deel dit artikel:

4 reacties

 • hans van loo

  Weer een hackmogelijkheid door derden er bij….

 • Willemsen

  Kunnen ze straks ook uitlezen wie het gulst is. Dan zal het wel een kleine moeite zijn om daarna die gulle gever met emails te bestoken -ik weet niet hoeveel- goede doelen (met name die van de salarissen van de vele directeuren) te spekken.

 • joop tralala

  Heb 2 goede doelen gevonden die geen hoge salarissen aan de bobo’s betalen en doneer maandelijks aan deze. Jammer voor de vele vele andere doelen die voor een dichte deur bij mij komen. Er zijn in mijn optiek veel te veel goede doelen. Begrijp best dat b.v. kinderen in Afrika geholpen moeten worden maar denk dat het misschien verstandig is in Nederland naar kinderen te kijken die het ook niet breed hebben resp. in armoede moeten leven door wat voor omstandigheden dan ook.

 • janneke

  Zou mij niet overtuigen om te geven hoor.

  Wij geven niet aan collectes/verkopers aan de deur. Wij kiezen op ons eigen moment een eigen gekozen goede doel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *