Opnames Eindejaars PostcodeKanjer in Wormer

De Postcode Loterij was vandaag – woensdag 2 november – met de Kanjertruck in de Dorpsstraat in Wormer. Tussen 21.00 en 22.00 uur waren er opnames voor de Eindejaars PostcodeKanjer van 58,9 miljoen. Met de bekende rode vrachtwagen, een groot productieteam en nieuwsgierige buurtbewoners was het druk in de Dorpsstraat.

De Kanjertruck moest tijdens de opnames meerdere malen voor- en achteruit rijden om een mooi shot te krijgen voor de nieuwe commercial van de Postcode Loterij. Deze wordt vanaf 5 december uitgezonden.

Tijdens de opnamedagen is het productieteam met ruim 50 personen op locatie. Het productieteam bestaat o.a. uit een camerateam, een sneeuwteam en uiteraard catering. Gisteren waren de opnames in Amsterdam en vandaag dus in Wormer. De bewoners van de Dorpsstraat hebben hier eerder een brief over ontvangen met de vraag of zij aan deze nieuwe commercial wilden meewerken. Een aantal bewoners heeft hier enthousiast op gereageerd. Vanmiddag rond 15.00 uur zijn de voorbereidingen van start gegaan. De woningen aan de Dorpsstraat werden zowel van buiten als van binnen in kerstsferen gebracht. Tijdens de opnames, waar de Kanjertruck meermaals heen en weer moest rijden, waren er verkeersregelaars die tussen de opnames door voor een veilige doorstroming zorgden.

Rond 22.00 uur waren de opnames gereed en begon het team met opruimen. De kerstverlichting werd weer weggehaald en de sneeuw opgeruimd. Iemand van het productieteam vertelde dat het om biologisch afbreekbaar sneeuw gaat. De sneeuw wordt zo goed als mogelijk weer opgeruimd, maar wat er nog eventueel blijft liggen verdwijnt met water (regen). De Postcode Loterij is erg duurzaam, dus de Kanjertruck rijdt ook op biodiesel.

Nu is het nog afwachten waar de Eindejaars PostcodeKanjer van 58,9 miljoen gaat vallen.

foto’s: Michel Schermer

Deel dit artikel:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *