Opnieuw aanrijding letsel Wormerveer

Nog geen 1,5 uur na de aanrijding tussen een bestelbus en een scooter op de Wandelweg is het alwéér raak. Opnieuw vindt er een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De aanrijding gebeurde rond 12.30 uur – dinsdag 1 november – op de kruising Provinciale Weg (N203) – Lindenlaan in Wormerveer.

De bestuurder van de Pick-up kwam vanuit de Lindenlaan, terwijl de scooter op het fietspad vanuit Krommenie kwam aanrijden. Op de kruising is het zicht voor bestuurders beperkt, wat al meerdere malen tot aanrijding heeft geleid. Ook deze middag zag de bestuurder van de Pick-up de scooter vermoedelijk niet aankomen. Door de aanrijding vlogen zowel de bestuurster van de scooter als degene achterop door de lucht en kwamen ten val op de N203. Gelukkig kwam er op dat moment geen verkeer aan. De bestuurster van de scooter bleef ongedeerd, maar de degene die achterop zat is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Alexander Verkooijen

    Dat is een onoverzichtelijk punt. Als fietser rem ik altijd af ondanks het feit dat je daar voorrang hebt op het verkeer dat uit Wormerveer komt want anders zou ik al diverse malen aangereden zijn. Mijn inziens is het probleem dat automobilisten je daar pas op het laatste moment zien en mogelijk hun aandacht op het verkeer op de N203 gericht hebben.

  • Jaap Meeuwsen

    Voorrang of niet, als kwetsbare verkeersdeelnemer moet je toch echt altijd uit blijven kijken.
    Zeker nooit voorrang nemen, je wint het nooit van een auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *