Opslagruimte Storage Flix (tegenover Ranzijn Tuin en Dier aan de Kleine Tocht in Zaandam) groeit mooi door! “Steeds meer Zaankanters weten onze opslag te vinden en het is mooi om te zien dat ze ons goed beoordelen.” Aldus Tom, de eigenaar van Storage Flix.

Door Storage Flix

Op dit moment is de opslag voor 90% gevuld. We brengen dus graag onze opslag nog eens onder de aandacht. Er is nu namelijk nog even kans om nog snel een opslagunit te reserveren. Voordat we weer vol zitten.

Naast de kleinere units op de eerste verdieping (perfect voor prive opslag) zijn er ook grotere units zijn beschikbaar gekomen op de begane grond, deze opslagruimtes zijn erg populair bij zakelijke huurders en bieden veel ruimte voor opslag van gereedschappen of inventaris.

Twijfel je al een tijdje om thuis of zakelijk nu toch echt meer ruimte te creëren? Dan is dit het moment!

De opslagunits zijn elke dag tussen 06:00 en 23:00 bereikbaar, je kunt zelf de deur openen en altijd direct terecht bij je spullen. Na het boeken krijg je meteen toegang. Voor vragen helpt Tom je graag verder via whatsapp: nummer 075 – 757 2622

Wil je vrijblijvend even komen kijken? Dat kan ook! Maak via WhatsApp een afspraak en bekijk op je gemak vrijblijvend welke unit bij je past.

Tot snel, op https://storageflix.nl !

Bekijk de units en boek meteen via deze link: https://storageflix.nl

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – i.s.m. Storage Flix. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.