Geen treinen tussen Wormerveer en Alkmaar

Vandaag rijden er wegens werkzaamheden geen treinen tussen Wormerveer en Alkmaar.

De NS zet bussen in. In- en uitstappen kan bij alle stations op de route.

Via Hoorn is het wel mogelijk met de trein naar Alkmaar en weer terug te reizen.

De extra reistijd is maximaal 45 minuten.

Foto (De Orkaan): station Zaandam

Deel dit artikel:

10 reacties

 • Lize Koele-Leguit

  Heel klantonvriendelijk deze werkzaamheden in het Paasweekeinde. Mijn partner reisde vrijdagmiddag per trein van Zaandam via Hoorn naar Heerhugowaard om op te passen op ons kleinkind. Bij binnenkomst op station Hoorn zag hij zijn aansluitende trein vertrekken. 25 min oponthoud. Hij heeft 2 uur gedaan over n enkele rit.

 • Rik Romijn

  Dit was al een tijdje aangekondigd dus zo onvriendelijk is het niet. Wanneer moeten ze het dan doen? Doordeweeks als men naar school en werk moet? We Moeten eens stoppen met zeuren want het komt nooit uit. Er is altijd wel iemand die er last van heeft. Werkzaamheden moeten nou eenmaal gebeuren.

 • Jan Neijts

  Ik ben zaterdag terug gekomen vanaf Tilburg ruim 4 uur over gedaan omdat ik steeds een aansluiting miste. Ook de treinen waren veel te kort, de machinist bood zijn excuses daarvoor aan. Hij zei dat er meerdere keren gezegd is dat treinen bij werkzaamheden langer moeten zijn maar dat er van hogerhand niets mee gedaan wordt. Dus voor de zoveelste keer laat ProRail weer steken vallen. Hoe jagen we mensen uit het openbaar vervoer.

 • Peter de Vries

  Waar zouden we zijn zonder de trein, mogelijk op tijd op je bestemming.

 • Jaap van Wessel

  Beter halen ze de rails tussen Uitgeest en Zaandam helemaal weg en leggen ze een metrobuslijn aan daar.

 • De treinen reden zaterdag niet tussen Wormerveer en Alkmaar en zondag en maandag niet tussen Zaandam en Alkmaar. De foto verwijst hier ook naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *