Persbericht 1:1 geplaats: Zaanse Startersprijs 2017

Heerlijk! We kregen weer een kant en klaar persbericht met een relatief ongevaarlijke boodschap, om fijn 1:1 te plaatsen terwijl 65% van de redactie nog altijd ergens over de aardbol fietst.

We gooien de voeten op het bureau, zakken achterover, openen ons heupflaconnetje hartversterker en steken een sigaartje op.

Persbericht 1:1

Persbericht Zaanse Startersprijs 2017

Aanmelden Zaanse Startersprijs 2017 kan nog tot en met 20 september aanstaande, de eerste kandidaten zijn al voorgedragen!

Wie is de beste startende ondernemer in de Zaanstreek? Wie gaat er op 7 november tijdens de 29 Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater, aan de haal met de tiende Zaanse Startersprijs ter waarde van 1.000 euro? Alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Oostzaan, Wormerland of Zaanstad en die een tot vijf jaar terug een eigen bedrijf zijn gestart, kunnen meedingen. Daarnaast gaat het om innovatieve en onderscheidende zelfstandige bedrijven met één tot 20 werknemers.

Vorig jaar was Duppal BV de gelukkige winnaar van de Zaanse Startersprijs 2016. De directie, bestaande uit Sven Lagerweij, Debby Kappetijn en Brahim Radouane, won toen een cheque t.w.v.

€ 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial t.w.v. 1.599 euro in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing. De overige genomineerden ontvingen ook een professionele bedrijfsfilm.

Fantastische en eervolle prijs

De jury is op zoek naar succesvolle starters en roept mensen op, om uit hun netwerk ondernemingen voor te dragen die kans maken op deze eervolle en fantastische prijs. Naast de eeuwige roem, ontvangt de winnaar dit jaar een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf.

Om in aanmerking te komen voor nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen: – Het bedrijf dient minimaal één jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart

  • Innovatief en onderscheidend
  • Een zelfstandig bedrijf met 1-20 werkzame personen
  • Het moet gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad

Aanmelden

Tot en met 20 september 2017 kan iedereen via de website www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de 29 Zaanse Ondernemersdag strijden uiteindelijk drie genomineerden om de titel: ‘Beste Zaanse Starter 2017’. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.

Breed gedragen initiatief

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Bea van Voorthuizen (procesmanager Stedelijke Ontwikkeling gemeente Zaanstad).

Hier vind je ons dossier over de Zaanse Startersprijs. 

Op de foto boven staat drijvende kracht en bestuurslid Ton R. Vermij.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *