Knippen en plakken is niet onze hobby, maar soms komt er een persbericht langs waar we een uitzondering voor maken. Vanaf vandaag tot en met de eerste week van januari word je in staat gesteld om op een relatief makkelijke manier een hoop mensen blij te maken.

Lees er alles over in het persbericht dat we van de Lions kregen:


LIONS CLUB De Banne ZAANSTREEK IN ACTIE met Douwe Egberts punten VOOR VOEDSELBANK ZAANSTREEK

Tot begin januari vraagt LIONS Club De Banne Zaanstreek uw Douwe Egberts punten in te leveren bij de diverse inzamelpunten in de Zaanstreek. 

In meerdere supermarkten in de gehele Zaanstreek bij o.a. Deka, AH, Plus en Vomar staat bij de ingang een herkenbare inzameldoos waar de punten ingeleverd kunnen worden.

Het totaal aan opgehaalde waardepunten wordt omgezet in pakken DE-koffie voor de Voedselbank Zaanstreek. Begin dit jaar leverde dat meer dan 2.000 pakken koffie op!

Klein gebaar, groot geluk

Het blijkt dat er bij veel mensen thuis veel DE-punten ongebruikt in de keukenlade liggen. De punten doneren aan de Voedselbank is dan een geweldige keuze!

Voor veel mensen zijn het moeilijke tijden. Veel gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig worden vele gezinnen wekelijks ondersteund door een voedselpakket van de Voedselbank. Koffie is daarbij een zeer welkom en ook luxeartikel!

Alle DE-punten verzamelen!

De DE-inzameldozen staan de gehele maand december en 1e week januari in de supermarkten in Zaanstreek/Wormerland.

Dus aan de slag en lever uw punten in! Met elkaar kunnen we dan weer een mooi aantal pakken DE koffie doneren aan de Voedselbank Zaanstreek.