Restaurant De Lepelaar Jisp stilletjes geopend

Zonder al veel publiciteit is Restaurant De Lepelaar in Jisp afgelopen donderdag opnieuw open gegaan. De nieuwe exploitant Andrew Harcourt wil de eerst weken rustig aan doen: “eerst de kwaliteit”, maar hij werd in het eerste weekend al verrast: “het was meteen een volle bak.”

Andrew Harcourt exploiteerde eerder Atlantic in Krommenie, en hij is ook mede-eigenaar van De Bataaf in Wormer. Gijs Tange en Peter de Boer hadden eerder aangegeven te willen stoppen met de exploitatie van het restaurant in Jisp.

Behalve restaurant blijft De Lepelaar fungeren als dorpshuis voor Jisp.

Tot vorige week stond het restaurant nog in de steigers. De verbouwing is vooral binnen zichtbaar.

lepelaar verbouwing 2

Het restaurant is van woensdag t/m zondag geopend. Andrew Harcourt raadt iedereen wel aan eerst te reserveren gezien de belangstelling in de eerst weken. De nieuwe website is nog niet niet online, Harcourt verwacht dat dit in de komende week gaat gebeuren. Het webadres (en het telefoonnummer) blijft hetzelfde.

Op Twitter circuleerden al de eerste recensies van De Lepelaar:

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *