Schietpartij in Koog aan de Zaan – Update

Gisteravond laat, rond 23.45 uur kwam er een melding binnen van een schietpartij in Koog aan de Zaan. In de Leliestraat (dichtbij Station Koog aan de Zaan) zou vijf keer geschoten zijn.

Er zouden meerdere ‘daders’ voortvluchtig zijn. Het zou om vijf jongens gaan die richting Anemoonstraat zouden zijn gevlucht.

Wie de kogels waarop afvuurde is momenteel niet duidelijk. De politie heeft de straat afgezet en doet onderzoek. Er zijn inmiddels vier kogelhulzen gevonden. 

Wij vullen dit stukje aan als we meer informatie hebben. Als jij iets weet, of als je beschikt over camerabeelden bel dan de politie: 0900-8844 (en sein De Orkaan even in).

UPDATE (van site politie):

“Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er in de Leliestraat geschoten zou zijn. Vlak na het incident hebben getuigen vijf jongens zien wegrennen in de richting van de Anemoonstraat. Na een zoekslag in de omgeving heeft de politie de verdachten niet aangetroffen. Er raakte bij het incident niemand gewond. Ook is er geen schade aangericht.

De recherche in Zaandijk doet onderzoek naar het schietincident en zoekt getuigen. Heeft u omstreeks 23.30 uur iets gezien in de omgeving van de Leliestraat? Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie. Bel de opsporingstiplijn via 0800-6070 (gratis). U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via onderstaand tipformulier onder vermelding van zaaknummer: 2022166670

Deel dit artikel:

3 reacties

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *