We hebben allemaal wel in meer of mindere mate last van ‘bewaardrift’. En daarom puilen onze huizen, garages en schuren vaak uit. Extra ruimte is dan een uitkomst.

Door Storage Flix

Voor Zaankanters is er goed nieuws! Want het is nu heel eenvoudig om wat extra vierkante meters te verkrijgen, zonder dat je daarvoor in een groter huis hoeft te gaan wonen. Bij Storage Flix in Zaandam kun je voor verrassend vriendelijke prijzen gloednieuwe opbergboxen huren. En hoe langer je huurt, hoe voordeliger het is.

Wie een kijkje neemt in de grote ruimte waarin de 268 boxen zich bevinden, zal verbaasd zijn. Het is er zo mooi, schoon en veilig – mede door uitgebreid cameratoezicht – dat het eigenlijk zonde is om hier slechts je spullen achter te laten. Je zou bijna willen blijven logeren. Maar ja, dat mag natuurlijk niet.

“We zijn hier in Zaandam een webshop begonnen en hadden ruimte over”, vertelt Tom Faber van Storage Flix, terwijl hij met een van de aanwezige bezempjes achteloos wat zandkorrels wegveegt:

“En we kennen zelf het probleem dat je te veel spullen hebt. Of dingen die je in de winter of zomer niet gebruikt. Ik heb bijvoorbeeld mijn airco hier opgeslagen. Waarom zou ik zo’n groot apparaat ’s winters in mijn huis laten staan? Veel mensen hebben ook tijdelijke opslag nodig in verband met een verhuizing. Of ze blijven juist langer in hetzelfde huis wonen en verzamelen steeds meer spullen. Hier kun je alles veilig, schoon en droog opslaan.”

De ingang voor huurders is aan de Kleine Tocht nummer 6, tegenover Tuincentrum Ranzijn. Voor meer informatie over onder meer de afmetingen en prijzen kun je kijken op storageflix.nl

Hoewel het zeker geen straf is om door Tom te worden geholpen, heeft Storage Flix alles zo ingericht dat je als huurder helemaal zelfstandig bij je box kunt. Je krijgt een code, vervolgens een sleutel en kunt bij je spullen zonder iemand lastig te vallen. Geen gedoe dus. En je houdt thuis veel meer ruimte over om prettig te wonen.

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – i.s.m. Storage Flix. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.