Teun Flens (CDA) Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester Polak van Oostzaan heeft gisteravond een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan raadslid Teun Flens tijdens het afscheid van de gemeenteraad.

Flens startte zijn politieke carrière 24 jaar geleden als fractie assistent bij het CDA in het dorp achter de ophaalbrug. Twee jaar later was hij raadslid en dat bleef hij 22 jaar lang. Daarbij is hij ook nog vrijwilliger bij De Lishof. 

In het persbericht ‘zegt’ burgemeester Polak over de onderscheidene: 

 “Teun heeft zich als raadslid ingezet voor de mensen voor wie zelfredzaamheid niet vanzelfsprekend is. Ik heb hem het afgelopen jaar leren kennen als een fijn persoon met het hart op de juiste plek.”

Hoewel hij stokt als raadslid, kunnen de geraniums voorlopig nog even naar hem smachten. Teun sluit zijn loopbaan af zoals hij begon: als fractie assistent bij het CDA.

Foto boven is aangeleverd door Oostzaan [Ronald Goedheer]. Burgemeester Marvin Polak, Teun en Corrie Flens

Deel dit artikel:

6 reacties op Teun Flens (CDA) Lid in de Orde van Oranje-Nassau

 1. Arjen Ronner schreef:

  Proficiat Teun!

 2. Pieter-Jan IJskes schreef:

  Gefeliciteerd Oom Teun…

 3. Louis Dirksen schreef:

  Teun, van harte. Raadsleden zouden een voorbeeld moeten nemen aan jouw functioneren. Geniet vanje onderscheiding,je hebt hem dubbel en dears verdiend!,

  • Liesbeth Portegijs schreef:

   Teun van Harte Gefeliciteerd. Een lintje wat je voor 300% verdiende. Ook Corrie bedankt, ook haar energie heeft geholpen, door jou te steunen. Liesbeth

 4. Cor Meijer schreef:

  Ik mocht er gisteravond bij zijn. Terecht mooie woorden gesproken bij het afscheid en het ontvangen van de koninklijke onderscheiding.
  Nog maals van harte gefeliciteerd, ome Teun!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.