Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar weet je niet hoe en waar je moet zoeken? Of wil je een carrièreswitch maken, maar weet je nog niet precies wat je jezelf ziet doen? In dit artikel vind je de 7 meest populaire banen in Zaanstad, vlak bij Amsterdam. Er zijn veel leuke en uitdagende vacatures in Amsterdam. Laat je inspireren en ga op zoek naar die ene baan waar je echt gelukkig van wordt. 

Door Twenty Four Webvertising

  1. Productiemedewerker

Als productiemedewerker heb je vaak een uitvoerende taak. In bijna alle sectoren zijn productiemedewerkers essentieel. Zonder personeel kan een fabriek niet draaien. Werkzaamheden variëren vaak tussen het bedienen van een machine en lopende band werk.

  1. Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben jij degene die op kantoor ondersteunende werkzaamheden verricht. Zo kan een secretaresse schriftelijke zaken afhandelen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld als receptionist aan de slag. Zo ben je het eerste aanspreekpunt van een organisatie.

  1. Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je veel bezig met de klant. De organisatie heeft bijvoorbeeld als doel het verkopen van sportkleding. Jij moet ervoor zorgen dat de (potentiële) klant overgaat op aankoop. Zo kun je bijvoorbeeld in een winkel werken.

  1. Klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker ben jij degene die bestaande- en nieuwe klanten te woord staat. Zo kunnen ze vragen hebben over een product of dienst of zorg jij dat klachten netjes afgehandeld worden.

  1. Vrachtwagenchauffeur

Als vrachtwagenchauffeur ben je veel op de weg te vinden. Je ontdekt alle plekjes van Nederland of soms zelfs Europa. Je hebt veel vrijheid en zorgt ervoor dat je producten en artikelen op juiste plek terechtkomen.

  1. Monteur 

Als monteur zorg jij ervoor dat zodra er iets binnen een organisatie kapot gaat, dit zo snel mogelijk weer draaiende is. Je bent een belangrijke schakel als het gaat om de continuïteit binnen een bedrijf.

  1. Traineeship

Heb je het gevoel dat je nog niet uitgeleerd bent? Of weet je nog niet zo goed wat je precies wil? Door te solliciteren op een traineeship ben je zowel aan het leren als geld aan het verdienen. Een ideale combi toch?

Voor werkgevers
Ben je een werknemer en op zoek naar een manier om personeel te krijgen? Dan kun je zelf gratis een vacature plaatsen op werkzoeken.nl. Je vacature kan door duizenden mensen gezien worden. Een enorm bereik dus. Op deze site kunnen zowel werkgevers als werknemers elkaar vinden. Waar wacht je nog op?

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Twenty Four Webvertising B.V. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.