Bewoners- en ondernemersinitiatief TussenZuiddijkEnZaan gaat op 13 december een avondmarkt – het Kleurrijk Winter Feest – op de Zuiddijk en de Burcht organiseren.

Het moet een feest georganiseerd voor en door bewoners en ondernemers van de Zuiddijkbuurt worden. Op de stoep komen marktkramen en veel winkels zullen tot 20.00 uur open zijn.

Horeca en bewoners verzorgen de hapjes en drankjes waaronder glühwein en Monet appeltaart. Bij een aantal ondernemers zijn er speciale activiteiten, zoals een buikdansoptreden, muziek en Hollandse spellen voor kinderen. Percy’s Corner heeft zijn podium in het café aangeboden voor een optreden.

Het Kleurrijk Winter Feest start om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Om 16.30 uur zal de decemberverlichting feestelijk aangestoken worden.

Mensen die een marktkraam willen huren om daar huisvlijt, breisels, haakwerkjes, schilderwerken, knutsels, brocante, zelfgemaakte kleding, huisgemaakte taart of ander lekkers te verkopen kunnen een kraam huren.

De kramen zijn 4 meter lang en kosten €35. Je kan natuurlijk ook een halve kraam huren, dus 2 meter, dit kost dan €20. De prijs is alleen om de kosten voor het feest te dekken. Mailen kan naar tussenzuiddijkenzaan@gmail.com.