Uitstel voor Woonmall-hotel in Assendelft

Voor het bedrijvengebouw aan de Industrieweg 10 in Assendelft is een vergunning aangevraagd om het pand waar vroeger de Woonmall was gevestigd ‘gedeeltelijk’ te verbouwen tot hotel.

Of dat hotel er daadwerkelijk komt is nog onbekend. De gemeente Zaanstad heeft de beslissing over de vergunning vorige maand uitgesteld.

De eerste vergunning voor de verbouwing werd al aangevraagd in september 2017.

In het pand zijn onder andere sportcentrum De Club, een fysiotherapeut en massage-centrum 4D Wereldmassage gevestigd. Ook worden er via Funda diverse units te huur aangeboden.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • martin kruijt

  straks een overschot aan hotels, woningen tekort.

 • P.

  Mooi pand om huur appartementen in de maken, voor starters. wachttijd van 10jaar terugbrengen zou een prioriteit moeten zijn.

 • Arnold

  Zaanstad gaat Amsterdam achterna. Waanzin met al die hotels….

 • Marieke van den Berg

  Mooie locatie om studenten en starters op weg te helpen in hun eindeloze zoektocht naar (betaalbare!!) woningen.
  Het zou een prioriteit behoren te zijn om jongeren gelegenheid te bieden een leven op te starten. Die toeristen komen evengoed wel.

 • g.steinfeld

  Hoe zit het met 20ers en 30ers die de schatkust moeten vullen, voor velen werken en zelf geen onderdak hebben omdat de huren torenhoog zijn en koopwoningen momenteel niet te betalen zijn voor hen. Deze locatie zou een goede start zijn er voor hen te bouwen maar het is een druppel op de gloeiende plaat. Zaanstad doe iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *