Vintage Adventures (Westzijde) open (en weer dicht)

De leegstand aan de Westzijde is weer wat minder. Vintage Adventures in het oude pand van Intertoys (Westzijde 36) is deze week open gegaan.

In maart van dit jaar begon Bjorn van Beek met zijn bedrijf dat vintage en antieke meubels en woonaccessoires uit India importeert aan het Mahoniehout in Zaandam.

Bjorn reist zelf door India waar hij in “leegstaande fabrieken, verwaarloosde tempels en vergeten dorpen” op zoek gaat meubels en accessoires voor Vintage Adventures. Bjorn zoekt ook specifieke meubels in opdracht van klanten.

De foto boven werd gemaakt door Ruud Hartog, ‘Intertoys’ is nog te zien op de gevel (misschien iets voor de Geveltoerist).


UPDATE 24 mei 2019: de winkel vertrekt (tijdelijk) naar Haarlem – waarschijnlijk komt er een yoga-studio in het pand.


Bjorn deelde eerder onderstaande foto via zijn Instagram-account: “Wij gaan verhuizen! Binnenkort wordt dit prachtige pand op de #Westzijde 36, #Zaandam ons nieuwe onderkomen!”

Vintage Adventures is ook op Facebook te vinden.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Vintage Adventures

  Leuk! De gevel wordt nog in de verf gezet en de letters liggen klaar. Dit volgt snel!:)

 • Jaap

  Weer zo’n rare Engelse naam erbij.
  Het gaat maar door. Niks Nederlands te bedenken ?

 • Gefeliciteerd met deze bijzondere winkel. Hoop dat jullie succesvol gaan ondernemen en door dit succes ook andere ondernemers voor vestiging van een leuke en sfeervolle winkel de Westzijde kiezen. Om deze prachtige aanloopstraat weer te laten stralen en de Zaankanters weer te laten genieten van een van de mooiste winkelstraten van Zaanstad.

 • Freek Willem

  Gelukkig weer een leeg pand minder in de Westzijde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *