Voetbal: koploper SVA wint derby tegen RCZ…

Onder prachtige omstandigheden werden dit weekend meerdere spannende derby’s en topwedstrijden gespeeld. Koplopers SVA en Rood Wit Z maakten geen fout, terwijl Zaandijk weer eens in de slotfase wist toe te slaan.

3e klasse zaterdag

ZVC’22 wist het 1e punt te behalen van het seizoen. Tegen ADO’20 werd het 1-1. Ook OFC (zat) en Fortuna W. (zat) speelden gelijk tegen respectievelijk DEM (2-2) en SDOB (1-1).

4e klasse zaterdag

Weer wist ZCFC thuis met 4-1 te winnen, dit keer was Alcmaria Victrix de tegenstander. De ploeg van Patrick Huisman staat nu op een 3e plek. Blauw Wit W hield lang stand tegen koploper Foresters, maar moest in de slotfase toch nog 3 doelpunten incasseren en verloor daardoor 5-2. De derby tussen de wisselvallige middenmoters Sp.Krommenie (zat) en WSV’30 (zat) werd met 3-4 gewonnen door de ploeg uit Wormer.

2e klasse zondag

Na een goede start van de competitie begint Saenden langzaam weg te zakken in de stand van de 2e klasse. Vios W was met 2-5 te sterk en de ploeg staat nu op een 9e plek. Ook nummer 11 KFC wist niet te winnen, tegen Enkhuizen werd het 3-2 

3e klasse zondag

Weer een goede speelronde voor koploper SVA, dat de derby tegen RCZ met 4-2 wist te winnen. Grote concurrent Swift won met 3-1 van WSV’30. Sp.Krommenie won met 2-1 van Nieuw West Utd en klimt daardoor richting de middenmoot. (foto is van Twitter-account van SVA: laag zonnetje in Assendelft)

4e klasse zondag

Weer wist Zaandijk in de slotfase van een derby toe te slaan. Net als eerder tegen Rood Wit Z werd de winnende treffer (2-1)  tegen Westzaan vlak voor tijd gescoord. Koploper Rood Wit Z. won de spectaculaire topper bij Spaarnwoude met 3-4.

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *