Voetbal: wie plaatst zich voor de 2e ronde Districtsbeker?

Dit weekend staat de derde en laatste speelronde van de poulefase in de Districtsbeker op het programma en zullen alle beslissingen vallen. Vorige week wist RCZ (zon) zich al te plaatsen voor de volgende ronde. 

De meeste Zaanse deelnemers hebben nog een (theoretische) kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde, maar zijn bij eventuele winst dit weekend alsnog afhankelijk van de resultaten van de andere ploegen.

Enkele teams hebben het behalen van de KO-fase wel volledig in eigen hand. Fortuna W. (zon), WSV’30 (zat) en zvv Zaandijk hebben in ieder geval aan 1 punt genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde. 

Fortuna W. (zon) speelt zaterdagavond om 19.30 uur thuis een derby tegen het al uitgeschakelde Saenden. WSV’30 (zat) ontvangt zatermiddag om 14.30 uur concurrent Jong Hercules en zvv Zaandijk krijgt zondag nr 2 Zwaagdijk op bezoek. Deze wedstrijd begint ook om 14.30 uur 

Voor SVA telt zaterdag alleen een overwinning. De Assendelvers staan namelijk 2 punten achter op tegenstander en leider in de poule Olympia Haarlem. De wedstrijd in Haarlem start om 17.00 uur  

2e Divisie

OFC (zon) is de enige ploeg die al voor de competie speelt. De 2e Divisie is al vijf speelronden ver en met maar 4 punten staat OFC op een 15e plaats. Zaterdag gaat het om 17.00 uur op bezoek bij Jong Sparta. Het duel is op de velden van Excelsior Maassluis.

Klik hier voor het complete programma districtsbeker heren

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *