Voetbalweekend vol derby’s en toppers

Bij het zaterdagvoetbal vallen vooral de derby’s op, zondag is de dag met topaffiches op het programma. Houdt Fortuna W. (zat) de aansluiting in de competitie (tegen ZVC ’22). Kunnen Saenden en SVA de goede vorm van de laatste weken doortrekken?    

2e Divisie

Het gat met de concurrenten begint al enige vorm te krijgen, dus een goed resultaat bij nummer 15 Jong Volendam zou welkom zijn voor hekkensluiter OFC (zon). De wedstijd wordt gespeeld in het Kras Stadion. 

3e klasse zaterdag

Om aansluiting te blijven houden bij de groep koplopers zal Fortuna W. (zat) de goede vorm moeten doortrekken tegen ZVC’22, dat dit seizoen nog steeds op een eerste resultaat wacht.

4e klasse zaterdag

Ook in de 4e klasse staat er met WSV’30 (zat) tegen RCZ (zat) een derby op het programma. Beide ploegen kennen een teleurstellende start van de competitie, dus een 3 punter zou meer dan welkom zijn.     

1e klasse zondag

Terwijl Assendelft zondag de uitgelezen kans krijgt om tegen het eveneens puntloze FC Uitgeest de eerste punten van het seizoen te behalen speelt Fortuna W. (zon) in eigen huis de topper tegen koploper AFC’34.

2e klasse zondag

Ook promovendus Saenden, dat uitstekend gestart is, speelt een topwedstrijd. Tegenstander Medemblik wist de eerste 3 wedstrijden namelijk allemaal te winnen. KFC is nog puntloos en speelt bij ZAP, dat tot nu toe 6 punten wist te behalen.

3e klasse zondag

In de 3e klasse ontvangt nummer 3 SVA, nummer 2 Swift dat vorige week nog Hercules Zaandam versloeg. Beide ploegen zullen gezien de voorbereidingen en resultaten, naar verwachting uiteindelijk een grote rol gaan spelen in het verloop van de competitie, dus het belooft een mooie wedstrijd te worden. 

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Foto: SVA, de winnaar van het KFC Toernooi afgelopen augustus 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *