Volg De Kwakkwakjes: een real life soap uit Jisp!

Een real life soap waarbij de Veerkampjes, Geer en Goor, de Tokkies en Barbie verbleken.

Geen onderwerp wordt vermeden: je ziet hoe mevrouw Kwakkwak wordt lastiggevallen door een stalker, hoe een van de kinderen wordt opgegeten en er zijn ongecensureerde beelden van pa onder de douche…

Het begon afgelopen mei. Toen kwamen het prachtige witte vrouwtjeseendje Mevrouw Kwakkwak en haar stoere woerd op bezoek bij creatieveling Johanna Koelman. Koelman woont op een perfect plekje aan Het Zwet in Jisp. Gastvrij trakteerde ze het liefdespaar op een copieuze eendenmaaltijd en dat zal er waarschijnlijk mee te maken hebben gehad dat de Kwakkwakjes besloten te blijven.

Sterker nog: ze bleven en zorgden voor een hoop liefdesbaby’s en reuring. Koelman houdt de boel in het oog en ze legt het gezinsleven vast. Kijk mee!

Hieronder staat de aflevering waarin de kindertjes worden geboren, maar als je alle afleveringen op volgorde wil bekijken dan moet je op deze link kikken.

Deel dit artikel:

2 reacties op Volg De Kwakkwakjes: een real life soap uit Jisp!

 1. Peter Schaap schreef:

  MOOI!

  (Grafisch ontwerper Pieter Groot hing ooit in zijn tuin in Westzaan een 8 mm cameraatje boven een slagroomtaart, zette ‘m aan en ging naar binnen.
  Toen kwamen de eenden.
  Feest!
  Dat filmpje zou ik graag nog eens terugzien)

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.