Gisteravond is er een 28-jarige vrouw uit Wormer om het leven gekomen bij een ongeluk op de N246 ter hoogte van Wormerveer. 

Het ongeval vond rond 22.05 uur plaats en de politie is op zoek naar getuigen. 

Op de site schrijven ze: 

Toen de politie arriveerde op de plaats van het ongeval, trof zij één grote ravage aan. In totaal bleken drie voertuigen betrokken bij de aanrijding die allen zwaar beschadigd waren.  De bestelbus werd bestuurd door een 53-jarige man uit Heerhugowaard. Eén van de personenauto’s door een 30-jarige man uit Heerhugowaard. De andere auto werd bestuurd door het dodelijk slachtoffer.

Michel Schermer

Mogelijke toedracht 

Vermoedelijk botste de Heerhugowaarder door nog onbekende oorzaak achterop de auto van het slachtoffer. De bestuurster kwam door deze klap op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder van de bestelbus reed op dat moment op deze weghelft en kon de vrouw met geen mogelijk ontwijken. Door deze frontale botsing, kwam de bestelbus op zijn kant terecht en vatte vlam. Dit sloeg over naar de auto van het slachtoffer. Het slachtoffer raakte eveneens bekneld in haar auto en werd door de brandweer uit de auto gehaald. Hulp mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed aan haar verwondingen. De bestuurder van de bestelbus en auto, raakten ook gewond en werden met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis.

De man uit Heerhugowaard is donderdagochtend aangehouden en zal worden verhoord over zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval.

Michel Schermer

Getuigen gezocht 

De VOA van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien en heeft u zich nog niet bij de politie gemeld? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0900-8844. Ook camerabeelden kunnen helpen bij het onderzoek. Beschikt u over dashcambeelden of ander soort beelden? Upload deze dan via politie.nl/upload. Vermeld altijd onderstaand registratienummer.

Michel Schermer