Water van de Zaan, augustus: Havenstraat…

Goede wijn behoeft geen krans en uitmuntend water al helemaal niet. Wie Zaans water kent, heeft het door de aderen vloeien.

Zomergroen aan Vissershop

Daniëlle:

‘Al kijkende in het water is langs de Havenstraat altijd veel te beleven. Kleuren, vormen met hier en daar gehavendheid. Fijn voor mijn immer zoektocht naar juiste abstracties en gehelen.

Bij deze afbeelding heb ik getracht om met de reflectie van een deel van een boot het oranje touw te ‘verlengen’. ‘Oranje dakpannen van het Vissershop vlechten zich er behendig tussen door en geven net dat extra wat voor mij een foto dan weer fraaier maakt.”

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Johanna Romijn

    Van Amsterdam naar ZAANDAM verhuisd,mij autistische dochter verdomd het om het kraanwater te drinken???

  • louis dirksen

    Voor echt mooie kleurenplaatjes moet je naar de stuw in het Twiske, Afstervende blauwalgen worden met een structureel Noordenwind tegen de stuw aangeblazen, Alle kleurtjes tussen groen, wit en grijs in een centimeter dikke klaag van dood en verderf worden aan de belangstellende wandelaar getoond.
    En de lucht die er uit opstijgt doet de atmosfeer in alle grafkelders uit de betere griezelfilms tot parfum verbleken. Gasmaskertje op als u een mooi plaatje wilt schieten…….

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *