Werkom mag door in Oostzaan en Wormerland

Goed nieuws voor de medewerkers van de buitendienst van Oostzaan en Wormerland: zij mogen blijven werken aan het mooi houden van de dorpen.

Werkom levert al twee jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en na een aanbestedingstraject kregen zij het ook voor de komende jaren gegund.

De wethouders Niels Bonenkamp(Oostzaan) en Rob Berkhout (Wormerland) spreken  opgetogen en eendrachtig uit één mond:

“Met de ondertekening van het contract met Werkom is ons groenonderhoud voor de komende jaren geregeld. Daarbij vinden we het belangrijk dat het werk voor onze SW-medewerkers behouden is gebleven. Continuïteit is zeker voor hen erg belangrijk.”

Werkom-directeur Yolanda Hoogtanders laat weten verheugd te zijn omdat ze hierdoor niet alleen continuïteit voor onze SW-medewerkers kan bieden, maar ook mensen met een uitkering die hulp nodig hebben bij het vinden van werk interessante leerwerkplekken een opstapje kunnen geven naar een baan.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Bert Schaap

    Ok,maar niet meer lachend door eendennesten heen maaien. En te pas en onpas die auto’s levensgevaarlijk parkeren. Laatst moest er een blinde vrouw midden op straat gaan lopen, omdat men denkt overal te kunnen parkeren (Midden op de stoep). Deze vrouw werd bijna geplet door een vrachtauto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *