Zaanse UFO’s

“3 richtpunten die snel los van elkaar bewegen”, “Twee lichtbollen symmetrisch naast elkaar, vlogen richting het noorden”, ‘Voornamelijk rood en deels groen knipperend vel stilstaand ligt”…

Geen taaltest maar waarnemingen van Unidentified Flying Object (UFO’s) in de Zaanstreek. Tientallen in de laatste maanden, twee in december tot dusver.

Wij hadden nog nooit van de site ufomeldpunt.nl gehoord maar dankzij een oplettende Orkaan-lezer nu dus wel. Bekijk de kaart waarop de waarnemingen zichtbaar zijn. In sommige gevallen is er ook en foto of zelfs een video bij geleverd. Die vallen meestal nogal tegen.

Maar toch een fijn tijdverdrijf voor de kerstdagen:

“Witte bol boven zaandam”, “Trilling”, “Two flying disks”, “Verlicht object in V vorm boven Zaandam”, “Ongevier 40 witte bewegende licht op rij maar niet zo dicht bij elkaar hier in A”, “Een lange lijn van lichten die sneller dan een vliegtuig achter elkaar .?! Huh??”

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Rood en groen, dat klinkt toch wel erg aards.

 • Louis Dirksen

  Los van de vraag of een UFO al dan niet door aliens wordt bestuurd of lieden uit de 4e dimensie is de piek in de waarnemingen natuurlijk best verklaarbaar uit het vrijwel totaal ontbreken van regulier vliegverkeer.Dan valt zo’ n fenomeen meteen op…….

 • Mariska Schuttevaêr

  Die meldingen heb ik lang geleden aangezet, met het idee om toch even te kunnen kijken als de aliens de Zaanstreek aandoen. Nu kreeg ik vorige week voor het eerst een melding en vlak daarna nog één. Maar steeds pas ná de waarnemingen. Dus ik heb helaas nog steeds het buitenaardse bezoek niet kunnen aanschouwen…

 • Marcel van Kampenhout

  Tja, aliens en UFO’s, de kerstster door Jupiter en Saturnus, het kerstkind, het is allemaal maar, wat je wilt zien en/of geloven.

 • Petra Lodewijk

  Jeetje ufo meldpunt bestaat al jaren! Heb de reacties op het meldpunt gelezen en moet ze helaas teleurstellen dat het geen ufo’s waren. Op het NDSM terrein waren ze bezig met schijnwerpers, zag het toevallig die avond.

 • hans van loo

  Ik zal mijn verdere gedachten over UFO ’s en over andere zaken verder maar achterwege laten,het wordt snel opgevat als niet relevant en dus onwelgevallig….
  Succes verder.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.