De Zaanstore, dé winkel voor lokale producten in de Zaanstreek, kondigt met enthousiasme haar zoektocht aan naar getalenteerde Zaanse makers. Voor de derde keer op rij biedt de winkel een unieke kans aan lokale ambachtslieden om hun creaties te presenteren en te verkopen. 

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Marketing Zaanstreek

Zaanse makers die voor 30 oktober hun creatie inzenden, maken kans op een mooie plek in de Zaanstore. Een jury selecteert uit de aanmeldingen het meest veelbelovende Zaanse product, dat vervolgens minstens vier maanden lang verkrijgbaar is in de Zaanstore. Als het product in de smaak valt bij de bezoekers en frequent wordt aangeschaft, wordt het product misschien zelfs definitief opgenomen in het assortiment. Het product wordt bij de lancering uitgebreid in de schijnwerpers gezet via verschillende marketinginitiatieven en sociale mediakanalen.

Zaanse makers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar storemanager Miranda Nijman via miranda.nijman@zaans.nl De e-mail dient een beschrijving en foto van het product te bevatten, net als de in- en verkoopprijs. Daarnaast dien je een fysiek exemplaar van je product af te leveren in de Zaanstore op Stadhuisplein 96, Zaandam. Aanmelden kan tot en met 29 oktober.  Meer informatie en alle richtlijnen waar de creatie aan moet voldoen zijn te vinden op www.zaansmaken.nl.

* De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze commerciële bijdrage.