Na het succes van vorig jaar, lanceert de Zaanstore dit jaar wederom een liefdevolle weggeefactie voor Kledingbank Zaanstad. Zij heeft er zelfs een nieuw sokkenontwerp voor in de schappen gelegd. Voor elk verkocht paar Zaanse sokken, doneert de Zaanstore één paar sokken aan Kledingbank Zaanstad. Een mooi gebaar voor de gezinnen in onze streek die wel wat extra warmte kunnen gebruiken. Delen is lief(de) en daar is het rond Valentijnsdag toch allemaal om te doen.

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Stichting Marketing Zaanstad

Storemanager Miranda Nijman: “Vorig jaar was de sokkenactie een groot succes, we mochten maar liefst 160 paar sokken doneren aan de Kledingbank Zaanstad. Met het nieuwe sokkendesign hopen we dat aantal dit jaar ruimschoots te overtreffen! Helaas staan er nog steeds veel Zaanse gezinnen letterlijk en figuurlijk in de kou, we geven met Valentijn graag iets aan mensen die het nodig hebben.”

Lonneke Kroon, Kledingbank Zaanstad: ’‘Tweedehands sokken en ondergoed nemen we niet in, deze moeten nieuw zijn, dus voor ons is dit een ontzettend mooie actie. Met deze sokken kunnen we vele klanten blij maken én niet geheel onbelangrijk, de sokken zijn super leuk!”

De Valentijndoneeractie van de Zaanstore loopt tot en met 18 februari 2024 en is zowel in de winkel zelf als in de webshop www.zaanstore.nl van toepassing. Eén paar sokken kost € 3.95.

Adres Zaanstore: Stadhuisplein 96, 1506 MZ Zaandam

* De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze commerciële bijdrage.