Zomaar een Zaans Minuutje: Tennis 🎥 (plus bonus-foto)

Beetje nieuws is het stiekem wel. De verf van TopZ is nog nat, maar de banen worden bespeeld. Gisteren namen we een kijkje bij het nieuwe clubhuis en op de strakke banen en op het centercourt.

Hoe dan ook, echt nieuws is het niet.

Bij De Orkaan zitten we bovenop het nieuws. We bedrijven topsport, staan altijd aan, en zien de Zaan. En, oké, een heel enkele keer hobbelen we achter feiten aan. Gelukkig worden we in die gevallen doorgaans tot de orde geroepen door onze messcherpe lezers: #blijmee.

Toch vinden we dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Soms biedt de Zaan niks nieuws, maar is het fijn te kijken. Nu en dan trakteren we je (en ons!) daarom op een Zomaar Zaans Minuutje waarin weinig tot niks gebeurt.

Vandaar: een filmpje van mensen die tennissen. Een nieuwe honk, fijn weer, en het geluid van een racket dat de bal raakt. Meer is het niet voor vandaag.

BONUS: onder het filmpje een foto die Lou Bronger ons al eerder stuurde: “wat een mooi uitzicht over een aantal banen en in de verte zie je dan de zon ondergaan, hoe mooi kan het zijn!”

Eerder schoten we zomaar een Zaans Minuutje van:

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *