2018: Roda 100 jaar, vrijdag feestveiling

Een leverworst winnen die net zo lang is als jezelf? Of een windmolen? Of een minuut gratis winkelen? Zomerbanden? Een appeltaart? Een kleine beurt? Dat kan allemaal vrijdag 31 maart in Westzaan.

Op 1 februari 2018 bestaat korfbalclub Roda 100 jaar. Dat zal het hele jaar 2018 gevierd worden. Om alvast de centjes op orde te hebben voor de festiviteiten organiseert Roda een veiling waarvan de opbrengst in de feestelijkheden zal worden gestoken.

Vanaf februari 2018 wordt het jubileum het hele jaar gevierd. Elke maand zijn er activiteiten binnen de club. Het moet volgens de organisatoren “een echt Westzaans feest worden” met als hoogtepunt een groot feest op het Roda complex in juni 2018 met o.a. een podium voor talentvolle Westzaners.

De veiling op vrijdagavond 31 maart begint om 20.00 uur in het clubgebouw De Kemphaan. Er zullen op de veiling avond 60 kavels worden aangeboden, ingebracht door particulieren en bedrijven.

Een kleine greep uit de aangeboden kavels: avondvullend muziekfeest met videoclips uit de jaren ‘60 t.m. ’90, een Zaans spinnetje windmolen, 1 minuut gratis winkelen, vleespakketten, kinderloopfiets, Beauty-bon (m/v), 4 ochtenden gratis kinderopvang, APK keuring, 2 zomerbanden en kleine beurt, halve advertentie pagina, dubbelzijdige lichtbak geheel compleet, leverworsten op lengte van de koper, kinderfiets, diners, haarknippen, appeltaarten, schilderijen, fotosessie, interieuradvies, enz., enz. Op de website www.wkvroda staat de kavellijst.

10% van de opbrengst zal de club schenken aan het jeugdsportfonds dat kinderen tot 18 jaar helpt, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

Op de veilingavond is de Roda kantine vanaf 19.00 uur geopend.

De foto’s van het Gemeentearchief komen uit 1930, en zijn gemaakt tijdens de aspirantendag op het Roda-terrein, boven is net een drenkeling uit de sloot gevist, onder wordt gespeeld tegen Groen-Geel.

Deel dit artikel:

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *