8 weken stroopwafelschaarste…

Een bezoek aan de markt staat gelijk aan het nuttigen van een warme stroopwafel. We zouden niet weten hoe lang de traditie al bestaat, maar we gaan ervan uit dat het nooit verdwijnt. 

Totdat Orkaankracht Bas Sommeijer meldde dat het zaak is de komende week flink te hamsteren bij mevrouw Magret. De stroopwafeldame wordt na volgende week aan haar knie geopereerd en daardoor zal ze minstent acht (8!) weken uit de roulatie zijn. 

Gelukkig kunnen haar stroopwafels goed bewaard worden in de vriezer. Even laten ontdooien, en misschien een paar seconden in de magnetron voor het warme effect. 

Het zal niet precies hetzelfde zijn, maar het is beter dan niets. We wensen mevrouw Magret heel veel sterkte toe en hopen voor haar – en voor ons – dat ze spoedig weer lekker op de been is. 

Bas Sommeijer
Deel dit artikel:

6 reacties

 • Peet vink

  Ziet er lekker uit en ik hou van ondernemend volk xx

 • Arlette David

  Ik ben ervan overtuigd dat verse stroopwafels zeker heel lekker zijn. Laat het iedereen smaken 👍✌🍀🙏😉

 • Nel Geenen Terweij

  Mevrouw Margret , stond ook al op de markt dat mijn ouders er stonden met de Visstal van Terweij vlakbij Zwenne en de fietenmaker mijn ouders hebben er 37 jaar gestaan op de Gedempte gracht en Rozengracht mijn moeder is in 1990 overleden en mijn vader in 1998 mijn broer haakse er altijd koekkruimels en mijn meiden ook zo krachtig dat ze er nu nog staat misschien overgenomen door familie vroeger want het is al zo lang geleden
  Wij wensen haar heel veel succes en beterschap want het is geen pretje ikzelf heb ook kunstknieën.

 • Zahira hamid

  Dat is mijn topbuurvrouw❤️ harde werkster.
  Binnenkort zien jullie ons samen op de markt na de operatie!
  Geweldig leuk mens!

  • Wendy mul

   Wanneer is dat weer dan kunnen wij ons er weer op verheugen?
   Dacht dat ze met vakantie was hihi maar na 4x dat ze er al niet is dacht ik ga even zoeken of ik wat kan vinden… hoop dat alles goed gaat! En snel weer op de been is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *