Adriaan Dekker haalt in dag 1,2 miljoen op

Het Wormerse verpakkingsbedrijf Adriaan Dekker heeft binnen één dag via crowdfunding € 1,2 miljoen opgehaald. Daarmee is ruim 80% van de benodigde € 1,5 miljoen voor een nieuwe drukpers binnen.

Via het crowdfunding platform Collin Crowdfund werd financiering gevraagd voor een 8-kleuren drukmachine van Uteco. Op dit moment heeft het bedrijf een machine die in vier kleuren kan drukken.

Adriaan Dekker wil inspelen op vraag naar papieren verpakkingen, nu plastic verpakkingen steeds meer ter discussie komen te staan.

Hieronder het overzicht op Collin Crowdfund: 442 investeerders brachten € 1,2 miljoen bij elkaar. Er resteerde vrijdagavond (20 mei) nog € 299.000.

dekker crowd

Adriaan Dekker is begonnen in 1850 met de productie van papieren zakken. Nu worden er verschillende formaten verpakkingsmaterialen van verschillende papiersoorten voor food- en non-foodproducten voor industrie, retail en groothandel geproduceerd.

Vincent Tol is algemeen directeur en enig aandeelhouder van AD. In 1990 nam zijn schoonvader het bedrijf van de familie Dekker over. Vincent is bij zijn schoonvader gaan werken. In 2004 heeft hij middels een management buy-out, 100% van de aandelen van zijn schoonvader overgenomen.

Deel dit artikel:

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *