Alle halve finalisten FEBO Zaanstad Cup bekend

Vrijdagavond 1 juli werden de laatste poulewedstrijden op de FEBO Zaanstad Cup gespeeld en vielen de laatste beslissingen.

Donderdag plaatsten titelhouder vv Assendelft, Sporting Krommenie (zon), vv Assendelft (VR) en zvv Zaandijk (VR) zich al voor de halve finales. Onder zeer grote belangstelling kwamen daar gisteren Fortuna W. (zon) en SVA bij de mannen bij, bij de vrouwen plaatsten WSV’30 en KFC (zon) zich.

Poule C heren

Fortuna W. (zon) maakte haar favorietenrol waar en plaatste zich ook voor de halve finales. Zonder tegendoelpunten en met maar liefst 15 doelpunten voor, waren ze duidelijk de sterkste, al hield Blauw Wit W. ze in de laatste wedstrijd knap op 0-0 (foto boven). zvv Zaandijk werd uiteindelijk 2e in de poule met 9 punten 

Poule D heren

De Fortuna supporters hoopten op een onderonsje tussen het zaterdag en zondag team in de halve finales. Maar het zaterdagteam kwam niet verder dan een 2-0 overwinning op KFC, waardoor SVA genoeg had aan een 2-1 zege op Saenden om de halve finales op doelsado te bereiken.   

Poule B vrouwen

Koploper na de eerste poulewedstrijden WSV’30 VR won gisteravond ook haar 2 laatste wedstrijden en bereikte daarmee de halve finales. Titelhouder KFC VR (zon) moest nog vol aan de bak op de 2e plaats veilig te stellen. 2 zwaarbevochten zeges op KFC VR (zat) en Blauw Wit W. waren uiteindelijk genoeg voor een plek in de halve fnale.

Finaledag

In verband met (opgelopen) blessures etc. hebben enkele ploegen zich moeten terugtrekken, waardoor het schema van de finaledag enigszins is aangepast. De eerste wedstrijden beginnen om 11.30 uur. 

Klik hier voor alle  uitslagen en het programma van de finaledag

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *