Auto op z’n kop: jongeman richt grote schade aan (video)

Rond kwart voor twee vannacht stapelde een jongeman fout op fout toen hij te hard over de Zwarte Ring in Assendelft reed. 

Hij raakte twee geparkeerde auto’s en sloeg over de kop toen hij een derde auto vol met zijn rechterkant raakte. Daarna kwam hij op zijn dak tot stilstand tegen een vierde auto. 

Gelukkig kon de man op eigen kracht de auto verlaten. Geschrokken buurtbewoners zagen hem wegrennen. 

Kort daarna kwam de moeder van de chauffeur naar de plek van het ongeval. Zij was behoorlijk van slag en vertelde dat haar zoon thuis zat. De politie haalde hem op, en nam hem mee naar het bureau. 

De auto is afgevoerd, de schade wordt in kaart gebracht:

Klein detail: het ongeluk gebeurde op steenworp afstand van Autorijschool Veilig op weg en Taxi Knabbel en Babbel.

Deel dit artikel:

6 reacties

 • John Marsh

  Ouderen een gevaar op de weg? 🤔

  • Elly van de Stadt

   Ja John dat vraag ik me ook af 🤔 het merendeel wat ik lees gaat meer over jongeren die ongelukken veroorzaken.

 • Rene Minnebo

  jongeren zijn vaak roekeloos (niet allemaal gelukkig) ouderen zijn vaak te voorzichtig en dat is ook logisch. reactie en het vermogen om snel te anticiperen verdwijnt gewoon en dan ga je voorzichtiger rijden. is dat perse gevaarlijk…… nee niet altijd. Maar in situaties waar snel handelen nodig is ontstaan er gevaarlijke situaties en bijna ongelukken bij de bejaarde bestuurders. Voorbeeld A8 oprit bij koog a/d Zaan die gaat steil omhoog en is redelijk kort als je boven aan bent. Snelheid maken vanaf het begin is een pre en niet bang zijn als je boven bent gas blijven houden en probeer op de dezelfde snelheid te komen met het snelweg verkeer en geef aan dat je erop wilt. Hoe vaak ik wel niet mee maak dat ouderen / bejaarden met 50 km/h daar de snelweg opduiken, levens gevaarlijk gewoon. En dat geld ook voor op snelheid blijven rijden op de snelweg 9 van de 10 keer als ik iemand op de snelweg inhaal die 70 km/h rijd is het een ouder iemand en dan schat ik ze in eind 70 of zelfs in de 80 zijn. Op een gegeven moment moet je als tegen jezelf zeggen kan het nog.

  • P. Hoogkamer

   Generaliseren is een kunst . ,..telefoongebruik en jongeren zie ik 9 van de 10 keer slingeren en onregelmatigrijden daarom moet ik om je gepreek erg lachgassen . Amen.

 • Siem van westen

  Mensen zijn gevaarlijk!
  Maar sommigen vallen wel mee.

  • Rene Minnebo

   Dat heeft niets met generaliseren te maken. Telefoon gebruik zie ik ook bij de 50+ voorkomen dat zijn geen jongeren meer. En het is geen preek wat ik geef maar de werkelijkheid. Van het weekend weer maar dan in het oosten van het land waar ik op dat moment was. 70 rijden waar je honderd mag en wat zat er achter het stuur……. juist. Zelfs ernaast rijden en toeteren om aandacht te geven dat de snelheid naar de 100 moet kreeg ik geen reactie. De oude heer bleef star voor zich uit kijken, zo geconcentreerd was hij dat men niet in de gaten had dat hij een gevaar op de weg was op dat moment.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *