Auto’s botsen bij ZMC, bestuurders naar ziekenhuis

Op de Koningin Julianaweg ter hoogte van de Pascalstraat knalden rond 17.00 uur vandaag (28 maart) twee auto’s op elkaar. De bestuurster van de afslaande Hyundai schatte de snelheid van de tegemoetkomende BMW niet goed in.

Beide bestuurders zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. De auto’s moesten worden opgehaald door een bergingsbedrijf.

De brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurster uit de blauwe Hyundai te halen. De Julianaweg werd in beide richtingen afgesloten.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Frans Reichardt

  Het is te hopen dat beide bestuurders het er goed vanaf hebben gebracht. De locatie is in elk geval perfect gekozen, bij het ziekenhuis om de hoek.

 • Dave de Jong

  Ik rij dagelijks meerdere malen over deze weg en krijg bij deze aanrijding toch ook weer het vage vermoeden dat de BMW zich hier niet netjes aan de snelheid heeft gehouden.

  Dit gebeurd hier namelijk bijna standaard al niet en sommige schieten hier nog even met 80 over het verdrijving vlak vlak voor de brug om toch nog net even één auto voor te zijn.

  Maar dat blijft speculeren natuurlijk.

 • Mani Simone

  Ik doe niet graag mee in speculaties, maar je ze zou zomaar gelijk kunnen hebben. Het gebeurt inderdaad veels te vaak dat de snelle auto’s net een tikkie harder rijden. Ik hoop echt dat beiden het goed maken.

 • Vroeger stond er een bord 50 km op deze weg.
  Dit bord staat er niet meer!!!
  Men denkt waarschijnlijk dat deze weg niet meer hoort tot de bebouwde kom.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *